A szolgáltatásainkat 2004 óta egyéni vállalkozóként kínáljuk lakossági ügyfeleink számára az ország hat megyéjében, valamint a fővárosban (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye), ezen kívül a szállodák és intézmények országosan is igénybe vehetik tisztítási szolgáltatásainkat. Szolgáltatásaink magas minőségét profi eszközökkel és szakemberekkel biztosítjuk. Célunk ügyfeleink számára egy olyan szolgáltatás biztosítása saját környezetükben, ahol a szőnyegtisztítás után, mint ha csak a saját munkájának gyümölcsét látta volna, fáradozások nélkül.

Szakembereink a Scott Fetzer Company által forgalmazott, magas minőséget képviselő Kirby takarító rendszerrel és Bio tisztítószerekkel dolgoznak. A Kirby tisztítórendszer több mint száz éves múltra tekint vissza, a minőségi alapanyagok és a NASA által kifejlesztett technológia további garancia a sikerre. Amerikában, Németországban, valamint a szálloda iparban hatalmas népszerűségnek örvend egyszerű használata és hatékony, vegyszermentes takarítása miatt. Kompakt, és kisméretű kivitelezésének köszönhetően mára már a háztartásokban is kezd elterjedni a használata. A professzionális tisztító rendszernek köszönhetően a különböző szőnyegtisztítás, garnitúra és matractisztítás, valamint a kemény felületek tisztítása különösen kíméletesen, még is hatékonyan végezhető el. A berendezés segítéségével nem csak a port és a szennyeződéseket távolítjuk el és tároljuk biztonságosan, hanem a légtér szűrését is elvégezhetjük, így segítve elő az asztmatikus és allergiás betegségek vissza-visszatérését.

Bio tisztítószereinknek köszönhetően nem kell aggódni az esetleges mérgezésektől és allergiás reakcióktól sem, környezet kímélően és hatékonyan biztosítjuk otthona tisztaságát.

Szolgáltatásaink:

  • kárpittisztítás
  • bio tisztítás
  • matractisztítás
  • szőnyegtisztítás

Szolgáltatásainkat lakossági ügyfeleink az ország hat megyéjében és a fővárosban, szállodák és egyéb intézmények pedig országosan vehetik igénybe. A hat megye mindegyikén állunk ügyfeleink rendelkezésére (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye), a gyorsabb és kényelmesebb munka biztosítása érdekében. Telefonos előegyeztetés mellett a hét minden napján, a nap 24 órájában állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Hívható telefonszám: +36-30-428-84-27