Ágy tisztítás

Allergiás tünetekkel ébred reggelente?

A nyári szezonban gondolhatja azt is, hogy csak pollen allergiája van, de akkor miért nem múlik el télen?

Mert van egy olyan élőlény, melynek allergiaszezonja állandó, nem függ időjárástól, sőt mi magunk teremtjük meg neki az ideális feltételeket. Ez az élőlény nem más, mint az atka, mely az ágyunkban lakva, az elhalt hámsejtjeinkkel táplálkozik. Mivel maga az élőlény is mikroszkóp alatt válik csak láthatóvá, így a megemésztett tápláléka még inkább a láthatatlan világba veszik, és ez okozza a sokunk számára kínzó allergiás tüneteket.

Az egyetlen védekezési módszer az atkák ürüléke ellen a rendszeres és alapos ágy tisztítás, ami a hagyományos porszívókon túl mutat. Egy átlagos háztartási porszívó, nevéből adódóan csak szívja a port, ami ebben az esetben sajnos nem elegendő, mivel a szívó hatás csak az ágy felső rétegeire hat ki. Ez persze az atkák eltávolításában segítség, de a matrac belsejében összegyűlt ürüléket már nem képes eltávolítani, ezért az ágy tisztítást egy speciális tisztítóberendezéssel ajánlatos végezni.

Vállalkozásunk egy, nyugaton és a szállodák körében az igen nagy népszerűségnek örvendő Kirby takarítórendszert alkalmazza az ágy tisztítása során. Ennek a rendszernek a lelke és a lényege a rezegtető hatásában rejlik, míg a hagyományos porszívó a matrac belsejében csak összeszívja a szennyeződéseket, addig a Kirby rendszere az ágy tisztítás során erőteljes rezegtetéssel felszabadítja azt, a felszínre hozza, és onnan szívja össze. Ügyfeleimnek ezt a hatásmechanizmust leginkább nagyanyáink szőnyegporolási technikájához szoktam hasonlítani.

Szakembereink az ágy tisztítás során megszabadítják Önt a kellemetlen allergiát okozó atkaürülékektől és persze az atkáktól is, valamint a bio tisztító szereinknek köszönhetően kíméletesen távolítjuk el a foltokat és egyéb szennyeződéseket is. A növényi habos ágy tisztítási eljárásnak köszönhetően nem csak az ágyat kíméljük meg a különböző vegyszerek káros hatásaitól, de a környezetre rótt szennyezést is csökkentjük, valamint óvjuk ügyfeleink egészségi állapotát is.

 

Milyen időközönként ajánljuk az ágy tisztítást?

  • Alapesetben félévente minimum ajánlatos elvégeztetni egy alapos ágy tisztítást, de mi magunk is sokat javíthatunk a helyzeten, ha matracvédő huzatot is használunk.
  • Súlyos allergiás tüneteknél vagy kisgyermekeknél az átfogó ágy tisztítás két havonta ismételhető.

 

Ha minket kér fel az ágy tisztításra, akkor:

  • az ország hat megyéjében (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye) és a Fővárosban magánszemélyek számára házhoz megyünk,
  • a hét minden napján, akár 24 órában.
  • A rövid száradási időt garantálni tudjuk, ha délelőtt végezzük el az ágy tisztítást, akkor már az nap saját ágyában hajthatja álomra a fejét.
  • Szállodák és egyéb intézmények számára az egész ország területén vállalunk ágy tisztítást.

 

Telefonos előegyeztetés szükséges!

+36-30-428-84-27