Ágybetét tisztítás

A mosógépben nem mosható anyagok esetében a kézi áztatás, majd szabad levegőn, de minden esetben kiterítve/lógatva történő szárítás jelenti a megoldást.

De mi van azokkal az anyagokkal, amik áztatással sem tisztíthatóak ki, pláne nem megoldott a jól szellőző száradása?

Ilyenek például az ágybetétek, amit mosni egyáltalán nem lehet és szárítani is körülményes, ugyanis a nedvesség hatására könnyen gombásodik, valamint a szagok nehezen szüntethetőek meg. Éppen ezért az ágybetét tisztítása körültekintően és megfontoltan végezendő. Hiába sokoldalú a háztartási ecet, ha nem akarunk a hálószobánkban a tömény, szúrós szagban aludni, inkább hanyagoljuk, ahogy a hajszárítót is. Sajnos volt már rá példa, hogy a kiömlött folyadék felszárítására használt hajszárító az ágybetétet égette meg, és ilyenkor már a szakszerű ágybetét tisztítás már nem segít.

A találékony megoldások helyett inkább előzzük meg a bajt, használjunk védőhuzatot, ha még is szennyeződés érné ágybetétünket, akkor azt egy ronggyal kezdjük el alaposan felitatni, és türelmesen várjuk ki a teljes száradási időt.

A makacs szennyeződéseken viszont az egyszerű felitatás nem segít, ilyenkor a boltokban kapható, különböző vegyszerek segítségét vesszük igénybe az ágybetét tisztításához.

Fontos! Mielőtt még bármilyen vegyszert juttatnánk az ágybetétünkre, győződjünk meg róla, hogy az adott szöveten használható e, valamint végezzük próbát. Előfordulhat ugyanis, hogy az ágybetét tisztítás során alkalmazott vegyszer kárt tesz a szövetben.

Vállalkozásunk az ágybetét tisztítás során kizárólag bio tisztítószerekkel dolgozik, mely nem okoz allergiás reakciókat, nem tesz kárt a szövetben és nem hagy maga után kellemetlen szagokat. A tökéletes végeredmény eléréséhez a növi habos ágybetét tisztítást egy professzionális takarítógépi tisztítással egészítjük ki, mely a sokak számára allergiát okozó atkaürülék eltávolítását teszi lehetővé.

Ágybetét tisztítási eljárásunknak köszönhetően a délelőtt kitisztított ágybetétek délutánra/estére használható állapotba kerülnek, így nem kell más alvási lehetőség után néznie az ügyfeleinknek.

Miért minket válasszon az ágybetét tisztításhoz?

  • bio tisztítószereink nem ártanak sem a anyagnak, sem az ügyfélnek, sem a környezetnek
  • Kirby takarítórendszerünk a legalaposabb ágybetét tisztítást teszi lehetővé
  • Budapesten és az ország hat megyéjében, télen és nyáron, egész héten házhoz megyünk
  • garantált gyors száradási idő
  • kedvező árak

 

Ágybetét tisztítási szolgáltatásunk az alábbi megyékben érhetőek el:
Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye

Telefonos előegyeztetés szükséges!

+36-30-428-84-27