Autókárpit tisztítás

Minden igyekezetünk ellenére az autókárpitok beszennyeződése elkerülhetetlen. Fészkelődik a kisgyermek, hullajtja a szőrét és bepiszkít a házi állat, esetleg a folyadék fröccsen ki, de a legáltalánosabb, hogy idővel egyszerűen az autókárpit tisztításra szorul.

Az autókárpit tisztítás nem tartozik a hálás feladatok közé, kis terek és szűk rések nehezítik a takarítási folyamatot.

Az autókárpit tisztítás módja a szennyeződéstől és az autókárpit anyagától függ, általában az autókárpit tisztítást végző vállalkozások a száraz-nedves technológiát alkalmazzák, különböző vegyszerekkel, esetenként gőzös tisztítással. A vegyszeres tisztítás azonban nem várt károkat is eredményezhet, a felületaktív, klórtartalmú tisztítószerek alkalmazásával a kárpit kivilágosodhat és a foltok is „újraéledhetnek”. Arról nem is beszélve, hogy a vegyszeres tisztítószerek gyakorta okozhatnak allergiás reakciókat és esetleges mérgezéseket.

Vállalkozásunk azonban az autókárpit tisztításhoz kizárólag bio takarítószereket használ, mely nem csak a különböző szennyeződéseket tünteti el maradéktalanul, de a környezetet is óvja a további szennyeződésterheléstől.

Szakembereink az autókárpit tisztítás során a Kirby márkájú, magas minőségű takarítógépet, valamint a márka saját fejlesztésű bio tisztító szereit használja a legjobb eredmény elérése érdekében.

A bőr autókárpitok tisztítása esetében a takarítás után a bőr ápolása rendkívül fontos. A bőrkárpit sajnos a tartós napfény és meleg hatására kiszárad és megreped, veszít fényéből, ezért folyamatosan ápolni kell azt. A bőr autókárpit tisztítás után, a kiszáradt, megkopott bőrkárpitot egy egyszerű újrafestéssel újra a régivé varázsolhatjuk.

A rendszeres autókárpit tisztítással hosszasan megőrizhetjük a kárpit szépségét és minőségét.

Az autókárpit tisztítást télen-nyáron 24 órás garanciális száradási idővel vállaljuk, időjárástól függően a száradási idő akár fél nap is lehet!

Hívható telefonszám: +36-30-428-84-27