Fekhely tisztítás

A fáradt ember szinte bármin elalszik, főleg vis major esetében, de általában mindenki igyekszik biztosítani magának a megfelelő fekhelyet. Az ideális fekhely kiválasztása során sok szempontot kell figyelembe vennünk, de hiába van meg a tökéletes alvóhelyünk, ha a fekhely tisztítása már kevesebb figyelmet kap.

Miért fontos a fekhely tisztítása?

Alapvető higiénia szempontokból elengedhetetlen a rendszeres fekhely tisztítás. A kiömlött folyadékok remek táptalajt szolgáltatnak a különböző gombás fertőzések kialakulásához, valamint a számunkra egy más univerzumot képviselő fekhelylakó lények pedig allergiás tüneteket eredményezhetnek.

Kik is pontosan a fekhelylakó lények?

Olyan apró teremtmények, melyek létezéséről sokunknak tudomása sincs, vagy ha még is van, figyelmen kívül hagyja őket. Pedig nem kéne! Ugyanis ezen lények, az atkák minden fekhelyben megtalálhatóak, elképesztő, több milliós számban. Az elhajt hámsejtjeinkkel táplálkozva, kényelmesen éldegélnek, a számunka is oly kellemes és kényelmes fekhelyünkön. Mivel élnek és esznek, ezért ürítenek is, és ez az az ürülék, mely új népbetegségként allergiát okoz számtalan embernél.

Véglegesen száműzni őket sajnos sosem lehet, bár ezt sok reklám megpróbálja elhitetni a vásárlóréteggel, de 100% atkamentes matrac és ágynemű nincsen, de még 99,9 %-os sem!

Az egyetlen védekezési módszer a rendszeres és megfelelő fekhely tisztítás, mely örökre eltüntetni őket szintén nem tudja, de számuk lényegesen lecsökkenthető, és az allergiáért felelő ürüléket is eltávolítható.

Fontos említést tenni a megfelelő fekhely tisztítási módszerről, ugyanis a hétköznapi háztartási porszívó nem a várt eredményt fogja produkálni.

Miért?

Mert az általános porszívó csak a felszínen lévő szennyeződéseke szívja össze, a fekhely belsejében találhatóakat még jobban összetömöríti, amik így még jobban „beleragadnak” fekhelyünk belsejébe. A fekhely tisztítás megfelelő eszköze, az általunk is használt, Kirby takarító rendszer. Melynek működési elve a szőnyegporoláshoz hasonlítható. Erőteljes rezegtetések segítségével fellazítja a fekhely belsejében lévő ürülékeket, majd azokat a felszínre rázva összeszívja.

Az megfelelő fekhely tisztítás azonban egy alapos porszívózással nem ér véget. A foltok eltávolításához, a szövet felfrissítéséhez még egy Kirby rendszer sem elegendő önmagában. A tökéletes végeredményhez be kell vetni a különböző tisztítószerek tárházát is.

Vállalkozásunk a Kirby saját márkás, illetve az Amway márkás, bio tisztítószereit használja a fekhely tisztítása során.

Miért éppen bio tisztítószerek?

Mert a növényi habos fekhely tisztítás garantáltan nem károsítja a szöveteket, nem allergén, és még környezetkímélő is.

Válasszon minket a fekhely tisztítás elvégéséhez, és mi garantáljuk, hogy:

  • rövid idő belül megszárad a fekhelye,
  • télen-nyáron, éjjel-nappal házhoz megyünk,
  • kedvezőek az áraink

Telefonos időpont egyeztetés szükséges!

A fekhely tisztítási szolgáltatásunk az alábbi megyékben érhető el:

Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye és persze a Fővárosban.

Hívható telefonszámunk: +36-30-428-84-27