Filc szőnyeg tisztítás

Méteres kiszerelése és könnyű alakíthatósága miatt a filc szőnyegek leginkább az irodai környezetben jelennek meg, vagy rendezvények helyszínén alkalmazzák, persze magán lakásokban is előfordulhat.

Kedvező ára és esztétikus megjelenése közkedvelté tette a vásárlók körében, valamint a karbantartása sem igényel túl nagy figyelmet.

A filc szőnyeg tisztítása, ha foltoktól mentes, akkor egy alapos porszívózásnál nem igényel többet. A foltok esetében viszont nem úszhatjuk meg ennyivel, bizony be kell vetnünk a tisztítószerek erejét is.

Az ipari méretű filc szőnyeg tisztítása esetében ipari mennyiségű tisztítószert szokás alkalmazni, ipari minőségben, ami sajnos nem épp ideális. A nagy mennyiségű vegyszeres tisztítószer nem csak a környezetre van káros hatással, de a filc szőnyegünk élettartamát sem hosszabbítja meg.

A Hajdu Körbi Kft. minden esetben – legyen szó kis-, vagy nagyméretű filc szőnyeg tisztításáról – bio tisztítószert alkalmaz, ezzel csökkentve a maga után hagyott ökológiai lábnyomot, és téve tartóssá a filc szőnyeg életét.

Vállalkozásunk a bio tisztítószerek mellett a filc szőnyeg tisztítása során egy, a NASA fejlesztéseit is felhasználó, amerikai fejlesztésű takarítórendszert alkalmaz. A Kirby rendszerének köszönhetően nem csak pormentesek lesznek a filc szőnyegek, hanem eredeti színükben pompázhatnak.

Rendezvények esetében a Kirbyvel történő filc szőnyeg tisztítás a többszöri felhasználást teszi lehetővé, ami már a második alkalom esetében bőven visszahozza a filc szőnyeg tisztítás árát.

Magán személyek számára a filc szőnyeg tisztítási szolgáltatásunk a Főváros területén kívül az ország hat, további megyéjében is elérhető. (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye).

Szállodák és intézmények esetében az egész ország területén vállalunk filc szőnyeg tisztítást.

Telefonos egyeztetés szükséges, egész héten hívható számunk: +36-30-428-84-27