Fotel tisztítás

Ha a nappalink a tróntermünk, akkor a fotelünk a trónszékünk, és egy trónszék megköveteli a maximális ápolást. A nappali egyik fő bútorelemeként nem engedhetjük meg, hogy foltosan és koszosan mutasson. A rendszeres foteltisztítással nem csak egy trónszékhez méltó külsőt eredményezhetünk, hanem élet tartalmát is évekkel növelhetjük.

Foteltisztítás házilag?

Ha nem használunk védőhuzatot, ami felfogná a szennyeződéseket, akkor lényegesebben nehezebben távolíthatóak el a szennyeződések.

Ahány ház, annyi szokás, és még több jó tanács a foteltisztítást illetően. Az internet tele van jól bevált praktikákkal és a média is folyamatosan ontja magából a legújabb csodaszereket. Persze, ezek is jó megoldást jelenthetnek a foteltisztítást illetően, ha tisztában vagyunk a szövet anyagával és a tisztítószer összetételével. Ugyan is nem minden tisztítószer alkalmazható minden kárpitfajtára.

Sajnos mindig hallani olyan balesetekről, ahol a kereskedelmi forgalomban kapható kárpittisztítók csak ártottak, mint használtak, valamint amikor egyéb házi megoldások tették visszafordíthatatlanná a szövetkárosodást.

Megoldásként az azonnali cselekvést tudjuk javasolni, lehetőleg a szennyeződés keletkezését követően azonnal kezdjük meg a folt felitatását egy vizes ronggyal.

Ha sehogy sem boldogulunk a folttal, inkább forduljunk szakemberhez! Bármennyire is aggasztónak tűnik a helyzet, a szakember nagy valószínűséggel távolítja el a keletkezett szennyeződéseket a kárpit károsodása nélkül.

Miért minket válasszon, ha foteltisztításról van szó?

  • Professzionális felszerelésünknek köszönhetően nem csak a fotel felületének tisztítását tudjuk elvállalni, hanem 35 cm-es mélységéig tökéletesen pormentessé varázsoljuk azt.
  • Bio tisztítószereink nem okoznak allergiás reakciókat, nem károsítják sem a szövetet, sem a környezetet.
  • Munkatársaink épp oly lelkiismeretesen végzik el az Ön otthonában a foteltisztítást, mint a sajátjukban.
  • Ügyfeleink az ország hat megyéjében (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye) és a fővárosban, a hét minden napján, non-stop vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

A foteltisztítást garanciális száradási időkorláttal vállaljuk, ha délelőtt kezdjük, délutánra már nyugodtan használhatja is!

Foteltisztítási szolgáltatásunk igénybevételéhez telefonos előegyeztetés szükséges!

Hívható telefonszám: +36-30-428-84-27