Gépi szövésű szőnyeg tisztítás

A gépi szövésű szőnyegek szinte minden háztartásban előfordulnak, ugyanis a boltok többségében ezek kaphatóak, megannyi méretben, színben, mintában és persze minőségben.

A gépi szövésű szőnyeg tisztítása bár nem túl nehéz feladat, mégsem tartozik a kedvelt háztartási feladatok közé. Persze, egy egyszerű porszívózás még nem a világ vége, de ha már foltot kell eltávolítani, jönnek a kifogások, és megpróbáljuk családtagjainkra bízni a gépi szövésű szőnyeg tisztítását. Hajolgatni, négykézláb súrolni viszont senki sem szeret, pedig a foltokat el kell távolítani.

Ugye semmi kedve órákig hajolgatnia? Vagy négykézláb másznia?

És a kamasz gyereket sem lehet már semmivel rávenni a gépi szövésű szőnyeg tisztításra?

De leginkább ideje sincs ilyenekkel foglalkoznia?

Akkor keressen fel minket!

Kollégáink készséggel megcsinálják Ön helyett, a legkiválóbb takarító rendszert és bio tisztítószereket alkalmazva.

Miért bio tisztítószereket használunk a gépi szövésű szőnyeg tisztítása során?

Bár a boltok kínálatában leginkább a gépi szövésű szőnyeg tisztításához találunk vegyszereket, de ezek károsak a környezetre, allergiát is okozhatnak, rosszabb esetben pedig a szőnyeg színét is károsítják.

Milyen berendezést használunk a gépi szövésű szőnyeg tisztítása során?

Az amerikaiak által kifejlesztett és Európa nyugati országaiban, valamint a szálloda iparban oly nagyra becsült és rendkívül hatékony Kirby takarító rendszer használatával a gépi szövésű szőnyeg tisztítása szinte gyerekjáték. Nem csak alaposan tisztít, hanem fel is frissíti a szőnyegszálakat, visszaadja annak régi tartását és színét.

Miért minket válasszon a gépi szövésű szőnyeg tisztításához?

  • garantált gyors száradási idő, minden évszakban
  • éjjel- nappal elérhetőek vagyunk, a hét minden napján
  • a Fővároson kívül hat megyében is elérhető a szolgáltatásunk (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye)
  • házhoz megyünk
  • és áraink is barátiak

Kérem, hívjon bizalommal: +36-30-428-84-27