Gyapjú szőnyeg tisztítás

A gyapjú igen közkedvelt anyag, de tisztítása legalább annyira körülményes, elég, ha csak a gyapjú pulóver mosására gondolunk, és a gyapjú szőnyeg tisztítástól már is elmegy a kedvünk.

Ha csak poros, akkor még könnyű dolgunk van, hiszen elegendő egy alapos porszívózás, de ha már foltokat kell eltávolítani, a ház asszonya általában tanácstalanul kutatja a legjobb „praktikákat”.

Néhány jó tanács a gyapjú szőnyeg tisztításához:

  • Ha gyapjú szőnyeg tisztításra szánja rá magát, akkor azt kizárólag hideg vízzel tegye!
  • Lehet, hogy a szomszédjának bevált, és a fórumokon is esküsznek rá, de Ön inkább hanyagolja az ecet használatát!
  • A filcesedés elkerülése végett ne dörzsöljük a szőnyeget.
  • Hogy a tisztítószerek maradványai nyom nélkül eltűnjenek a gyapjú szőnyeg tisztítása után, ne feledkezzünk meg a tisztítás után porszívózásról!

Nincs kedve, pláne ideje a gyapjú szőnyeg tisztítására?

Nem tud, vagy egyszerűen nem akar órákig hajlongani?

Akkor keressen fel minket, vállalkozásunk a gyapjú szőnyeg tisztítását kíméletes, növényi habos eljárással végzi, garantált gyors száradási idővel és persze nagy alapossággal. Kirby rendszerünknek köszönhetően a szőnyeg mélyében megbúvó szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak, és az anyag is felfrissül, megújul.

Munkatársaink a gyapjú szőnyeg tisztítását egész évben, non stop vállalják, az Ön otthonában, kiszállási felár nélkül.

Gyapjú szőnyeg tisztítást kérhet a Fővárosban és az ország további hat megyéjében: Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye.

Telefonos előegyeztetés szükséges: +36-30-428-84-27