Heverő tisztítás

Belehuppanunk, ráülünk, ráfekszünk, kényelmesen ölünkbe vesszük a nassolni valót és az üdítőt és már is kezdődhet a házimozi. Esetleg el is alszunk rajta, házi kedvencünk minden nemű szigornak ellent állva felugrik és kényelmesen elhelyezkedik mellettünk.

Megannyi lehetőség, megannyi szennyeződés, amivel valahogy el kell bánni, hiszen sokáig szeretnénk eredeti szépségében látni heverőnket. De ehhez szükség van a rendszeres heverő tisztításra, ami nem csak a felületes porszívózást foglalja magába.

Munkatársaink a heverő tisztítás során egy magas minőségű, professzionális takarító rendszert és bio tisztítószereket használ. A Kirby rendszernek köszönhetően a heverő tisztítása során a felületi szennyeződések mellett 35 cm-ig vagyunk képesek mély tisztítást végezni.

Miért fontos a heverő mély tisztítása?

Mivel rendszeresen érintkezik testünkkel, ezért atkák a heverőben is megtalálhatóak, allergén ürülékükkel együtt, melyet csak a Kirby segítségével vagyunk képesek eltávolítani.

A heverő tisztítása során a takarító berendezés erőteljes rezgéseket produkálva hozza a felszínre az allergén szennyeződéseket és szívja össze azt.

De a heverő tisztítás nem merül ki egy alapos porszívózással, a foltokat és a kellemetlen szagokat önmagában még a Kirby sem képes eltávolítani. Ezért alkalmazzuk a heverő tisztítás során a berendezés mellé a növényi habos bio tisztítószereket is. E kettő segítségével tökéletes munkát végezhetünk, a gyors száradási idő garantálása mellett.

Miért minket válasszon, ha heverő tisztításról van szó?

  • garantál, gyors száradási idő télen-nyáron
  • alapos, minőségi munka a saját otthonában
  • megfizethető árak
  • éjjel-nappali szolgáltatás Budapesten és az ország hat megyéjében (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye)

 

A heverő tisztításához telefonos előegyeztetés szükséges!

Kérem, hívja az alábbi telefonszámot: +36-30-428-84-27