Padló szőnyeg tisztítás

A padlószőnyeg napjaink egyik legkeresettebb szőnyeg fajtája, gazdaságos kivitelének köszönhetően rengeteg háztartásban és még több irodában fellelhetőek. A padló szőnyeg tisztítása sem nagy ördöngösség, ragyogó színét a rendszeres tisztítással évekig megőrzi.

Foltok esetében azonban árt, ha a porszíváson túl a tisztítószerek erejét is bevetjük a padló szőnyeg tisztítás alkalmával.

Azonban előfordul, hogy a tisztítószerek helyett a házi asszonyok hajlamosak minden mást ráönteni a szőnyegre, hogy a legjobb eredményt érjék el a padló szőnyeg tisztításakor. Kakaóra forró tej, kávéra hideg tej, zsírfoltra sebbenzin és még számtalan hasonló „tuti recept” terjed szájról szájra, fórumról fórumra.

A Hajdu Körbi Kft. a „tuti receptek” helyett egy biológiailag lebomló, növényi habos technikát alkalmaz a padló szőnyeg tisztítása során. Ez a bio tisztítás lehetővé teszi, hogy a foltok eltávolításán kívül a padló szőnyeg anyagát és színét, bőrünket és környezetünket is óvjuk.

Miért minket válasszon, ha padló szőnyeg tisztításról van szó?

  • Nem Önnek kell fél napig hajolgatnia.
  • Bio termékeink a padló szőnyeg tisztítása során a régi színét adják vissza szőnyegének.
  • A növényi habos eljárásunknak köszönhetően, időjárástól függetlenül vállaljuk a padló szőnyeg tisztítását, garantált gyors száradási idővel.
  • Éjjel-nappal, a hét minden napján megszabadítjuk a makacs szennyeződésektől padló szőnyegét.
  • Budapesten kívül, az ország hat megyéjében is elérhető a padló szőnyeg tisztítási szolgáltatásunk.
    (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye)
  • A padló szőnyeg tisztításhoz elegendő csak telefonálnia, és mi a lehető leghamarabb kiszállunk az otthonába!

Hívható telefonszámunk: +36-30-428-84-27