Rekamié tisztítás

A rekamié általában nem állandó fekhelyként szolgál, de a folyamatos igénybe vétel miatt a rekamié tisztítása nem elhanyagolható feladat.

Leginkább a vendégek alvóhelyeként funkcionáló bútordarab, ami alapállapotában kanapéként üzemel. Sokoldalúságának köszönhetően a szennyeződések is változatosak.

Ételmaradékok, kiömlött folyadék, baráti társasággal eltöltött könnyed este, és kész is a baj. Esetleg a kutya vagy macska nézi a kedvenc alvóhelyének.

A fenti példák jól szemléltetik,hogy mi mindennek van kitéve egy rekamié, hogy hosszú évekig megőrizzük kényelmes funkcionalitását, a rendszeres és alapos rekamié tisztítás elengedhetetlen feladat.

Hosszú élettartamának megőrzése érdekében, a szokásos háztartási takarítások során a rekamién is végig mehetünk egy porszívóval, de a makacsabb szennyeződések ellen ez már nem elég.

Ilyenkor a folt kiterjedésének és fajtájának megfelelően alkalmazhatunk különféle vegyszereket a rekamié tisztítása során, miután meggyőződtünk, a kárpit és a vegyszer kompatibilitásáról. Ellenkező esetben sajnos nem várt balesetek is előfordulhatnak, például: szövet roncsolás és színfakulás. Biztos módszer a bio tisztítószerek alkalmazása, melyek garantáltan nem tesznek kárt a kárpitozásban, bőrrel érintkezve nem váltanak ki allergiás reakciókat, nem mérgező és nincs környezetkárosító hatása.

A Hajdu Körbi Kft. elkötelezett híve a tiszta és környezettudatos életmódnak, így a rekamié tisztítást kizárólag növényi habos tisztítószerekkel végzi. Melynek további előnye a gyors száradási idő.

Ronda folt kellemetlenkedik a rekamién, de attól fél, hogy a rekamié tisztítás után használhatatlan állapotban lesz még este a várva várt műsor ideje alatt?

Gyakori példa, hogy ügyfeleink a hosszú száradási idő miatt húzzák-halasztják a rekamié tisztítását, pedig itt fokozottan érvényes az
„Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra!”
szólás.

A növényi habos bio tisztítószereinknek és a Kirby rendszerünknek köszönhetően garantáltan száraz lesz heverője az esti meccs idejére!

Kérje délelőtt a rekamié tisztítását és délutánra már használhatja is. Időjárástól függetlenül, télen és nyáron, a hét minden napján elérhetőek vagyunk.

Időpont egyeztetéshez kérem, hívja az alábbi telefonszámot:

+36-30-428-84-27