Bőr ülőgarnitúra tisztítás

A bőr ülőgarnitúra mindig a minőséget és az eleganciát sugallja, de az évek során a használattól feszít fényéből és eleganciájából. Hogy ezt megőrizzük, bizonyos időközönként fontos a bőr ülőgarnitúra tisztítása és ápolása. A megfelelő módszerrel és a rendszeres ápolással megőrizhetjük bőrbútorunk eredeti állapotát.

A bőr ülőgarnitúra tisztítását egy puha keféjű porszívóval érdemes kezdeni, mely a bőr pórusaiból is eltávolítja a szennyeződéseket, így biztosítva annak lélegzését és tartósságát. A makacsabb szennyeződéseket nedves kendővel távolíthatjuk el, melyet egy puha kendővel végzett szárazra törölés követ.

Bár maga a bőr könnyen tisztítható, itt is érdemes figyelembe venni az idő függvényét. A folyadék és az egyéb szennyeződések hatásos eltávolítása érdekében tehát, érdemes azonnal elvégezni a bőr ülőgarnitúra tisztítását.

Ahogy saját bőrünk is, úgy egy ülőgarnitúra bőre is hajlamos kiszáradni, kirepedezni. Ezt elkerülve hasonlóan és rendszeresen ápolni kell, mint ahogy bőrünkkel is kezdjük. Az ápolási folyamatokat a bőr ülőgarnitúra tisztításával kell elkezdeni, majd azt követően vihető fel a megfelelő ápolószer.

Az ápolás gyakorlata és rendszeressége nagyban függ a bőr minőségétől, színétől, az igénybevételétől és a helyi körülményektől. A bőr ülőgarnitúra tisztításához és ápolásához egy erre a célra kifejlesztett, speciális ápolószer alkalmazása javasolt, minimális évente kétszeri alkalommal.

Szakembereink a bőr ülőgarnitúra tisztítást egy speciális és vegyszermentes, bio tisztító és ápoló szerrel végzik, hogy ügyfeleink a bőr bútoraik szépségében még tovább gyönyörködhessenek. A bio tisztító és ápolószerek másik hatalmas előnye, hogy nem rendelkeznek egészségre káros anyagokkal, valamint az ökológia lábnyom csökkentéséhez is hozzájárulnak.

Hívható telefonszám: +36-30-428-84-27