Bőrkárpit tisztítás

Saját bőrünkhöz hasonlóan a bőrkárpit is kényes minden külső behatásra, szennyeződésre, pórusai ugyan úgy eltömődhetnek, felszíne ugyan úgy kiszáradhat és még ki is fakulhat. Ezen problémák megelőzésére a rendszeres bőrkárpit tisztítás a legalkalmasabb.
Legyen szó bőr ülőgarnitúráról, bőr puffról vagy bőr autóbelsőről, vállalkozásunk a Kirby rendszerének köszönhetően a legvastagabb bőrkárpit tisztítását is hatékonyan tudja elvégezni. Különleges rezegtetési technikája a bőrkárpit tisztítás során a kárpit legmélyéről fellazítja a szennyeződéseket és a felszínre hozza azokat, ahol már könnyűszerrel szívja össze.

Bio tisztító szerünk segítéségével szinte bármilyen szennyeződést el tudunk távolítani a bőrkárpit tisztítása során. A növényi habos bőrkárpit tisztítás teszi lehetővé, hogy megrendelőink számára gyors száradást garantáljunk, télen-nyáron. Ha délelőtt végezteti el a bőrkárpit tisztítását, akkor délutánra már használhatja is, nem kell kihagynia egy fontos mérkőzést sem, és nem kell elhalasztania egy találkozót sem.

A bőrkárpit tisztítás természetesen a porszívózással és a növényi habos tisztítással még nem ér véget, a bőrnek, mint ahogy a sajátunknak is szüksége van az ápolásra és hidratálásra. Az állandó napfénynek kitett bőrkárpit, például gépjárművek esetében, hajlamosak gyorsan kiszáradni, kifakulni. Megelőzésként a bőrkárpit tisztása után ápolószerekkel kezeljük a bőr felületét, hogy finomságát és színét hosszú éveken át megőrizze.

Minden nemű bőrkárpit tisztítását vállaljuk!

  • bőr ülőgarnitúra
  • bőr fotel
  • bőr szék
  • bőr puff
  • bőrrel borított ajtók
  • bőr autókárpit

Bőrkárpit tisztítási szolgáltatásunk a hét minden napján, non stop elérhető, Budapesten és az ország további hat megyéjében is. (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye).

A szolgáltatás megrendeléséhez telefonos előegyeztetés szükséges!

Hívható telefonszámunk: +36-30-428-84-27