Puff tisztítás

A puffok egy igazán sokoldalú bútordarabot képviselnek, kivitelezésétől függően használhatjuk lábtámasztékként és ülőalkalmatosságként, vagy kényelmesen belesüppedve fekhelyként is. Többfunkciós felhasználásának legnagyobb hátránya, hogy a szennyeződések is rendkívül sokoldalúak lehetnek, mint például sár, a lakásba behordott kosz, és a házi kedvenc által okozott, kellemetlen foltok.

Mivel ilyen sokoldalúan használjuk, és megannyi szennyeződés kerülhet rá, ezért fokozottan fontos a rendszeres és alapos puff tisztítás.

A kivitelezéstől és funkcionalitásától függően érdemes a puff tisztítását elvégezni, nem mindegy ugyanis, hogy a lábunkat helyezzük rá, vagy ráülünk, esetleg el is heverészünk rajta. A kereten nyugvó, lábtartónak is alkalmas puff tisztításánál a merev keret könnyíti tisztítás folyamatát, porszívózni és tisztítani is jóval egyszerűbb, mint puha, amorf társaikat. Ez utóbbi tetszőleges formában helyezhető a földre, ezáltal jóval több szennyeződést gyűjtve össze, így nehezítve a puff tisztítás folyamatát.

Szakembereink megbirkóznak mindenféle kivitelű puffal, és a szennyeződések széles skálájával. Bio termékeink garantáltan nem károsítják a puff anyagát, és nem jelentek veszélyt az emberi szervezet számára.

Kiknek ajánljuk a bio puff tisztítást?

  • kisgyermekes családoknak
  • azoknak, akik háziállatot tartanak
  • vegyszer allergiásoknak
  • környezettudatosan élőknek
  • és persze bárkinek

Vállalkozásunk a hét minden napján a nap 24 órájában vállal puff tisztítást az ország hat megyéjében és a fővárosban. Megyeszékhelyeinken lévő kirendeltségeinknek köszönhetően a puff tisztítást a lehető leghamarabb, az Ön otthonában tudjuk el végezni.

Puff tisztítást az alábbi megyékben kérhet: Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye.

Hívható telefonszámunk: +36-30-428-84-27