Szőtt szőnyeg tisztítás

A szőttesek remek díszei lehetnek lakásunknak vagy irodánknak, mind addig, amíg eredeti állapotukat tartják. De sajnos a soha be nem koszolódó szőnyeget még nem találták fel, ezért az eredeti szín megőrzése végett elengedhetetlen a szőtt szőnyeg tisztítása.

Azonban ez nem olyan egyszerű, egy szőtt szőnyeg tisztítása során nem használhatunk durva gépeket, és nem dobhatjuk bele a mosógépben sem, még ha bele fér, akkor sem. Akár laza, akár sűrű, a szőtt szőnyeg tisztítása alkalmával a szálakat óvni kell.

Vállalkozásunk a szőtt szőnyeg tisztítása során ügyel a szálak épségének biztosítására és a színek megőrzésére is. Növényi habos tisztító szerünk nem árt a szőnyeg anyagának, nem okoz allergiás reakciót a bőrünkön és a környezetet is kíméli a további szennyezéstől.

Miért minket válasszon a szőtt szőnyeg tisztításához?

  • A szőtt szőnyeg tisztítása alatt az anyaggal kíméletesen, de a foltokkal kíméletlenül bánunk el.
  • Professzionális, Kirby tisztító rendszerünk nem csak a szőnyeg mélyéről szedi ki a szennyeződéseket, hanem annak eredeti színét is visszaállítja.
  • Akár tél, akár nyár, a szőtt szőnyeg tisztítása utáni száradási időt fél napban tudjuk garantálni.
  • Kiszállási felár nélkül, az Ön otthonában végezzük el a szőtt szőnyeg tisztítását.
  • A Fővároson kívül, hat megyében is elérhetőek vagyunk. (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye)
  • A megyeszékhelyeken lévő kirendeltségeink biztosítják az éjjel-nappali szolgáltatást.

A szőtt szőnyeg tisztítási szolgáltatásunk telefonos előegyeztetést igényel.

 

Kérem, hívja az alábbi telefonszámot:

+36-30-428-84-27