Kárpitozott szék tisztítás

A kárpitozott székek a letisztult kivitelezéstől egészen a múlt század elejei nagypolgári stílusig elérhetőek. A régi korok hangulatát idéző és az egyszerűbb kivitelű darabok esetében is a funkcionalitás és az esztétika megőrzése érdekében a kárpitozott szék tisztítása elengedhetetlen feladatnak minősül.

Irodák esetében ez a feladat leginkább a takarítószemélyzetre hárul, ahol a kárpitozott szék tisztításához szükséges eszközök rendelkezésre is állnak. Persze minden otthonban fellelhetőek a takarítás eszközei, de sajnos nem mindegy, hogy pontosan mit is alkalmazunk egy kárpitozott szék tisztítása esetében.

Mielőtt elkezdenénk a kárpitozott szék tisztítását, győződjünk meg annak anyagáról és a felhasználni kívánt vegyszer összetételéről, ugyanis előfordulhat, hogy az alkalmazott tisztítószer roncsolja a kárpitot.

Ha kisebb szennyeződés érte székünket vagy könnyen kivehető a folt, egyszerűen alkalmazzunk tiszta vizet és rongyot, de ha a szennyeződés erősebb és nagy kiterjedésű kérjük szakember segítségét. A szennyeződések nagy százaléka a megfelelő eszközzel és tisztító szerrel könnyedén eltávolítható, az anyag károsodása nélkül. Ez kiváltképp a több generációt is kiszolgáló kárpitozott székek tisztítása esetében érvényes, ahol az anyag koránál fogva jelentős mértékben sérülékenyebb, mint modern társainál.

A kárpitozott szék tisztításához miért cégünket válassza?

  • Akár egyszerű, akár a gyermekkorát is végig kísérő, nagy becsben tartott kárpitozott szék tisztításáról van szó, mi annak természetes szépségét előhozva, kíméletesen szabadítjuk meg a szennyeződésektől.
  • A 100%-osan bio, növényi alapú tisztítószereink nem jelentenek veszélyt sem a kárpit, sem az emberi szervezet, sem a környezet számára.
  • Szolgáltatásunk az ország hat megyéjében (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye), és a fővárosban non-stop elérhető.

 

Hogy kárpitozott széke újra szép legyen, hívjon minket egész héten!

Telefonos előegyeztetés szükséges!

+36-30-428-84-27